Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

House of Communications

  • Avenue Ceramique 221
  • 6221 KX
  • Maastricht

Over House of Communications

Het creatieve huis sinds 1999!

House of Communications is een reclamebureau in Maastricht met een open werkwijze en persoonlijke aandacht voor ondernemers en starters binnen het MKB. Services of the HOUSE: Strategisch reclameadvies, grafisch ontwerp, copywriting & slogans, concepten, huisstijl- en logo ontwerp, branding, webdesign (officieel Wix partner met de #wixlegend status), digitale nieuwsbrieven (mailchimp partner), social media advertising & branding. Key-words: creatief - snel - betrouwbaar - laagdrempelig - informeel.

Werkvelden/klanten uit de: culturele sector, (kleinere) industrie, horeca, zakelijke dienstverlening, beauty & wellness en detailhandel.

The lady of the HOUSE is een professionele reclamestrateeg, grafisch ontwerper en copywriter met een creatieve manier van denken. Altijd met het doel van de klant voor ogen! Specialisme: Logo design / branding.

 

 

Partners van Zuid-Limburg Business Plaza

Zuid-Limburg Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en de managers van Parkstad en Maastricht Business Plaza. In overleg zijn deze Business Plaza samengevoegd tot Zuid-Limburg Business Plaza om alle ondernemers uit de regio Zuid-Limburg een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL